קוקטייל תפוח בדבש
(15).jpg)
השנה החג מגיע אחרת, בתוך ימים מאתגרים דווקא עכשיו אנחנו מחפשים רגעים קטנים של אור וטעמים שמזכירים בית.
הקוקטייל הזה: תפוח בדבש, נולד מתוך הרצון להרים כוס לשנה טובה ומתוקה יותר, גם אם הלב כבד. שילוב של תפוח, דבש ורימון מזכיר לנו את הברכה, את השפע שהחקלאות מביאה אלינו, ואת התקווה לימים של שקט ובריאות.
קוקטייל תפוח בדבש - מרכיבים לכוס 1 | שלי פארי
כתר דבש לכוס
סלייס תפוח קישוט על הכוס
2 מנות סיידר תפוחים אלכוהולי של המתססה
1 מנה של אלכוהול לבן (ג׳ין, וודקה, טקילה…)
מיץ מחצי ליים
גרעיני רימון לקישוט
הוראות הכנה:
מעטרים את הכוס בדבש - מוזגים דבש לצלחת שטוחה, טובלים בדבש את הכוס הפוכה והופכים בחזרה בזהירות.
ממלאים את הכוס בקרח, מוזגים את סיידר התפוחים, האלכוהול שבחרתם ומיץ הליים, מערבבים. מעטרים את שולי הכוס בסלייס של תפוח ומוסיפים את גרעיני הרימון אל תוך הכוס.
צילום: שלי פארי.
כל המרכיבים להכנת הקוקטייל נמצאים מטה.
לרוויה!
*קוקטייל זה מכיל אלכוהול – מומלץ ליהנות באחריות ולשתות במתינות.
רגע לפני הקניה
סל הקניות שלי
נקה סללא נמצאו פריטים בסל
לחץ כאן להמשך קניות באתר
