כולנו אוהבים את הירקות שלנו טריים וטעימים, אבל איך גורמים לירקות להאריך ימים במקרר ולהישאר טעימים? קבלו טיפים של אלופים

ירקות ירוקים, עלים, חסות ועשבי תיבול

שומרים במקרר, בשקית או בכלי אטום ועוטפים בנייר מגבת או נייר סופג כדי למנוע חדירת לחות.

עגבניות, בננות, חצילים, אבוקדו, בצל ותפוחי אדמה

מעדיפים להיות בחוץ, באזור יבש ולא חם (מומלץ להפריד את הבצל מתפוחי האדמה, לשמירה על האיכות של כל אחד מהשניים). 

 

מלפפונים

 מלפפונים אוהבים להיות בחוץ, כל עוד לא חם מדי.

 אם טמפרטורת החדר גבוהה, עדיף לשמור אותם במקרר בתוך כלי אטום. 

 

מרבית הפירות

ניתן לשמור במקרר או בחוץ, על פי העדפתכם (פירות קלופים יש לשמור בקירור). 

 

זירוז הבשלה

אבוקדו, אפרסמון, שזיפים ושאר פירות קשים, ניתן לשים אותם בשקית נייר עם בננה - הם יהנו מהגז הנידף ממנה ויהיו מוכנים במהירות.

אנחנו ב"עלה הביתה" מעריכים את הקשר בינינו ומכבדים את ענייניכם בהגנה על הפרטיות. על ידי בחירת "אישור" שימוש בהודעת Cookies, הנכם מאשר כי קראתם את הודעת הפרטיות ואתם מאפשרים לעלה הביתה שימוש בפיקסלים, תגיות וטכנולוגיות דומות. אנו משתמשים בטכנולוגיות אלה, כדי להתאים לצרכים שלכם בהצגת מודעות בהתאמה אישית ושיפור האתר. לעוד פרטים
רגע לפני הקניה
אולי אפשר לעניין אותך במוצרים הבאים
whatsapp