תנו לנו לעשות את העבודה הקשה עבורכם

אחד מסמלי הקיץ הישראלי הוא ללא ספק ה-אבטיח!
יש כאלו שיאכלו אותו עם גבינה בולגרית מעל או כחלק מפלטת פירות מפנקת לצד הבריכה, מה שבטוח אבטיח הוא אתנחתא מרעננת בחודשי הקיץ החמים.
אז...איך בוחרים את האבטיח המושלם? האם באמת טפיחה עליו יכולה להעיד על המתיקות והטריות שלו? המשיכו לקרוא...

המומחים שלנו מציגים 3 דרכים קלות לבדיקת הטריות והמתיקות של האבטיח:
1. סאונד, טפיחות – כמה טפיחות קלות על האבטיח המחזירות צליל עמום חזרה יעידו על טיבו, אם זה קורה, ככל הנראה שהצלחתם בבחירה  הוא יהיה מלא נוזלים וטעים.
2. מראה, כתם אחד דהוי לפחות – "הנשיקה" של האבטיח עם הקרקע, לרוב הכתם יהיה חום\צהוב. יש לשים לב שאין יותר מידי כתמים, אחד באזור של המנוחה על הקרקע הוא תעודת אחריות.
3. משקל, בוחרים אבטיח שמרגיש כבד יחסית לגודלו – ככל שיש יותר נוזלים כך האבטיח כבד לגודלו, מה שמשפיע רבות על מתיקות האבטיח והופך אותו לטעים יותר.

אבל עזבו אתכם!
תנו לנו לעשות את העבודה הקשה עבורכם ולבחור את האבטיח המושלם לקיץ הקרוב. כך, תוכלו לחסוך זמן וליהנות מאבטיח מתוק מתוק עד פתח הדלת!


הידעתם?
ככל שהאבטיח אדום יותר עם כמות ליקופן גבוהה – הוא יותר בריא!
לפרי האהוב יש המון ערכים תזונתיים, ביניהם ליקופן - פיגמנט שצבעו אדום מבריק הנמצא בעיקר בעגבניות ובפירות אדומים. הוא פועל כנוגד חמצון שמנטרל רדיקאליים חופשיים הפוגעים בתאים, ובכך מפחית את הסיכון לחלות במחלות כגון: לב, כלי דם, עור וסרטן.
הוא מכיל כ-93% מים ומונע התייבשות (לא לחלוטין, לכן אנו ממליצים לשתות מים וכמה שיותר). בנוסף, הוא מכיל ויטמין A, B ו-C. קבלו סקופ אחרון – הגרעינים שלו מכילים אבץ וברזל, אך יש לצרוך אותם בתבונה!

השתכנעתם? אז קדימה בתאבון ולרוויה.

מוצרים קשורים

רגע לפני הקניה
אולי אפשר לעניין אותך במוצרים הבאים
whatsapp