עגבניום, יש דבר כזה?
.jpg)
לאחרונה, אנחנו נתקלים בפיתוחים מיוחדים, מוזרים ואפילו מגניבים של ירקות ופירות.
אבל האם שמעתם על עגבניום? כן כן, עגבנייה שגודלה נע בין רגילה לשרי והטעם מתוק ומעט חמצמץ, אי-אפשר להפסיק לאכול אותה.
עגבניום היא עגבנייה מזן הנקרא YOOM (יום) צבעה בורדו כהה - שחור, מעבר לטעמה הייחודי היא סופר אסתטית וניתן לקשט איתה את מנות השולחן. אנחנו בטוחים שלא יפסיקו לשאול אתכם מאיפה הצלחתם להשיג אותה ואיך אתם עוצרים את ההתמכרות?
מה אפשר להכין עם עגבניום אתם שואלים? המון מתכונים!
שקשוקה, בבלאדי מרי חריף עם טבסקו או בקטשופ טבעי בהכנה ביתית, מעולה בסלט עם בזילקום, צנובר ובופאלו מוצרלה, בכריך קלאסי עם מיונז, חסה נקניק ועוד.
מה עם בריאות?
העגבנייה מלאה בליקופן, ויטמין A אפילו בהשוואה לעגבניות אחרות. באמת שווה! אתם עוד כאן? רוצו להכין!
מוצרים קשורים
רגע לפני הקניה
אולי אפשר לעניין אותך במוצרים הבאים
סל הקניות שלי
נקה סללא נמצאו פריטים בסל
לחץ כאן להמשך קניות באתר
