סל המוצרים שלי

לא נמצאו פריטים בסל

ניקוי סל ניקוי סל

 

הילה אלפרט, ישראל היום, 03.02.2017

עילוי סיני

ערימה של שמות יש לירק הזה. "חסה אספרגוס", "חסה סינית", "חסה גזע", "חסה סלרי", או, כמו שגדעון קורא לו, אספרגוס סיני. למעשה, מדובר בזן של חסה שאת העלים הצעירים שלה אפשר לאכול בתוך סלט, אבל הם לא הסיפור. לא הם שגרמו לאיכרי סין או טייוואן לגדל את הירק הזה. 

הצילום הנפלא של איתיאל ציון

לכתבה המלאה:

http://www.israelhayom.co.il/article/449179

 

 

מתן שופן מערכת וואלה, 28.03.2016

פוטטו פוטאטו: המדריך לתפוחי האדמה

אנחנו רגילים לסווג תפוחי אדמה לפי צבע קליפתם, אבל יש לנו חדשות עבורכם: אין קשר בין צבע הקליפה לתכונות שלו. יובל הלמן מחברת עלה עלה מסביר את כל מה שחשוב לדעת

לכתבה המלאה:

http://food.walla.co.il/item/2947441?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=walla_food&utm_content=db_madrihim#0_8_5313_12067_998_101949349

 

רונית ורד, הארץ, 22.01.2016

הוראפה, צ'ילי פיק־קי־נו וצנון שחור
החברה שמספקת פירות וירקות באיכות בלתי מתפשרת למסעדות הטובות בישראל רוצה שתתחילו לבשל איתם גם בבית.

לכתבה המלאה:

http://www.haaretz.co.il/magazine/.premium-1.2826635

 
 

לימור לבון, אתר REST, ינואר 2016 

Farm to Table הוא הטרנד הכי לוהט  

לכתבה המלאה:

http://www.rest.co.il/article.aspx?ArticleID=7299

 

 

מערכת על השולחן, גליון דצמבר 2015

אנשי האוכל 2015

לכתבה המלאה:

http://www.hashulchan.co.il/?CategoryID=69&ArticleID=17622

 

 

 

 

הילה אלפרט, ישראל היום, 18.11.2015

הירוק היום ירוק מאוד

בשדות של הדר עם מצמיחים טעמים חדשים שנולדים בחלומות פרימיום של שפים.

לכתבה המלאה:

http://www.israelhayom.co.il/article/331177